Eglantina Kume u lind më 21 janar të vitit 1950Durrës, Shqipëri, është edituese filmi dhe aktore shqiptare.

FilmografiaRedakto

EditimeRedakto

AktrimRedakto

  Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.