MSN Messenger është program kompjuterik për komunikim i firmës Microsoft (MSN-it) i cili u lëshua në përdorim në korrik të vitit 1999, si platformë për biseda mes personave. Në shkurt të vitit 2006 u emërtua në Windows Live Messenger, si pjesë e serisë Microsoft Windows Live si shërbime dhe softwarerrjet.

MSN Messenger
MSN Messenger 7.5 pamje ekrani në futjen.
ZhvilluesMicrosoft
Versioni i fundit8.0 (Windows Live Messenger)
Sistemi operativMicrosoft Windows
Përdoret përInstant messaging client
LicencaFalas
Faqja zyrtarehttp://messenger.msn.com

WebMessenger

Prej 2005 është e mundshme nëpërmjet të shfletuesit të internetit (Internet Browser) të bisedohet pa instaluar mesengerin.

Versionet

MSN Messenger

Marimanga

Marimanga është versioni shqip i MSN Messenger-it.

Windows Live Messenger

Shikoni edhe

Lidhje të jashtme