Margaret "Maggie" Simpson është një personazh fiktivserinë animuar The Simpsons. Ajo është më e reja fëmijë në shtëpi, e përjetshme një bebe. Ajo është bija e Homer dhe Marge Simpson, dhe motra e Bart dhe Lisa Simpson.

Maggie Simpson

C-bart1.png Ky artikull në lidhje me Personazhi fiktiv është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.