Homer Simpson

Personazh nga ekskluziviteti Simpsons

Homer J. Simpson (dubluar nga Dan Castellaneta) është një nga personazhët kryesor në serinë e animuar The Simpsons. Ai është burri i Marge Simpson dhe babai i Bart Simpson, Lisa Simpson dhe Maggie Simpson.

Homer Simpson


Homer Simpson eshte babai i familjes. Ai eshte 39 vjeç dhe eshte i gjate dhe bullafiq. Atij i pelqen te haje shume. Ai nuk eshte shume i zgjuar, por eshte qesharak.