Marjorie "Marge" Simpson (e lindur Bouvier) (dubluar nga Julie Kavner) është një personazh fiktivserinë animuar The Simpsons. Ajo është gruaja e Homer Simpson, nëna e Bart, Lisa dhe Maggie Simpson.

Marge Simpson

C-bart1.png Ky artikull në lidhje me Personazhi fiktiv është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.