Memoriali është një objekt i cili shërben si një fokus përkujtues, zakonisht për personalitete të shquara apo ngjarje me rëndësi. Format më të njohura të memorialeve janë objektet e artit të tilla si statujat apo fontanat dhe parqet.

GaleriaRedakto

Shih edheRedakto

ReferimetRedakto