Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë e Shqipërisë

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë është një ministri e Republikës së Shqipërisë. Është përgjegjës për politikën e klimës, infrastrukturën dhe shërbimet publike dhe industrinë.[1]

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
ShkurtesaMIE
Llojiministri qeveritare
SeliaBulevardi Dëshmorët e Kombit
Rajoni i shërbimit
Republika e Shqipërisë
Gjuha zyrtare
Shqip
Ministër
Belinda Balluku
Organizata amë
Këshilli i Ministrave
Faqja në internetfinanca.gov.al

Institucionet vartëse Redakto

Referime Redakto

  1. ^ "Prioritetet BURIMET NATYRORE". energjia.gov.al.