MySpace është një komunitet (angl. community) interneti ku përdoruesit e internetit mundin të krijojnë profile personale. Themeluesi i këtij projekti është Tom Anderson, 2005 e bleu Rupert Murdoch (pronari i News Corp.) ketë projekt për 580 million dollar. gusht 2006 projekti i pati mbi 100 million të regjistruar (angl. accounts).

Webfaqjahttp://www.myspace.com
KomercialPo
Tipi i faqesSocial network service
PronariNews Corporation
Krijuar ngaTom Anderson dhe Chris DeWolfe

Lidhje të jashtme

Redakto