20th Century Fox Animation

20th Century Fox Animation është pjesë të studio 20th Century Fox, që prodhon filma dhe serianimuara.

FilmaRedakto

S Kombinoje veprim të drejtpërdrejtë me animacion.
R Nuk është prodhuar, por është lëshuar nga 20th Century Fox nën etiketën e saj.
A Një prodhim i animuar i rritur.

SeriaRedakto