Një ditë nga një jetë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Një ditë nga një jetë
Origjinali Një ditë nga një jetë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Një ditë nga një jetë'" është film, prodhim i vitit 1993 me regji nga Gjergj Xhuvani, skenar nga Dh. Xhuvani dhe Gj. Xhuvani, muzika nga Zef Çoba, kurse poduksioni u realizua nga Albafilm Studio.

Përmbajtja e filmit Redakto

Ëndrra e një njeriu mosha e vjetër e të cilit ka bërë që ai të tërhiqet nga jeta intensive që jetonte. Ai ndjen se shoqëria nuk e vlerëson më për atë që është dhe gradualisht fillon të jetojë me kujtime deri sa me dëshirën e tij ai i largohet këtij realiteti.

Aktorët dhe rolet Redakto