Gjergj Xhuvani

regjisor shqiptar

Gjergj Xhuvani është një regjisor, skenarist, producent shqiptar. Ai lindi në vitin 1963Tiranë. Në vitin 1986 diplomoi në Akademin e Arteve në Tiranë dega Artet dramatike. Që nga viti 1986 deri në vitin 1990, ai punoi si asistent regjisor në shumë filma dhe në vitin 1991 realizoi filmin e tij të parë "Bardhë e zi".

Skeda:Gjergj Xhuvani.jpg

Filmografia Redakto

Regjisor Redakto

Skenarist Redakto

Producent Redakto

Aktor Redakto