Bardhë e zi

Bardhë e zi
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Bardhë e zi
Origjinali Bardhë e zi
Viti i prodhimit 1990
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 23:00
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Gjergj Xhuvani
Skenari Gjergj Xhuvani
Muzika e filmit Aleksandër Vezuli
Kameramani Vangjush Leka
Drejtori artistik Uran Srtazimiri
Prodhuesi i filmit: Albafilm
Aktorë kryesorë
Gëzim Rudi
Artan Imami
Petrit Malaj
Doris Prela
Aktorët tjerë
Luiza Xhuvani

Filmi "Bardhë e zi" është prodhuar në vitin 1990.

Regjia: Gjergj Xhuvani, Skenari: Gjergj Xhuvani, Producent: Albafilm Studio , Muzika: Aleksandër Vezuli.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Një zyrtar i lartë partie dhe një mjek që punon në një fshat të thellë malor marrin lajmin e vdekjes së mikut të tyre të fëmijërisë. Të dy veç e veç nisen për në varrim. Vështirësitë që ndeshin gjatë rrugës kujtimet e secilit dhe takimi mes tyre zbulojnë karakteret dhe transformimet që kanë ndodhur për shkak të psikologjisë së tyre respektivisht ajo e një karrieristi dhe ajo e një njeriu që përpiqet të jetë më human.

AKTORET

Redakto

Gëzim Rudi

Artan Imami

Petrit Malaj

Doris Prela

Luiza Xhuvani