Emri im është Awewewe, unë kontribuoj kryesisht në Wikipedia Çeke. Unë nuk kontribuoj fare në gjuhën shqipe dhe nuk di shqip kështu që çdo lajm për mua do të shkruhet në anglisht, por ju lutem mos përgjigjeni këtu, unë do t'ju përgjigjem në faqen time të diskutimit në Wikipedia çeke.

Ky mesazh u përkthye duke përdorur përkthyesin. Nëse nuk kuptoni, më vjen keq për gabimet në gjuhë.