Wikipedia:Babel
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Flag-map of Greater Albania.svg
Ky përdorues e konsideron veten patriot dhe beson në krijimin e shtetit të bashkuar shqiptar, Shqipërisë etnike, si e drejtë e pamohueshme e çdo kombi për vetëvendosje.
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

MEMEDHEU.

MEMEDHE, QUHET TOKA. KU TE IKEN PER LESH KOKA.

KU KAM DASHUR MEM E AT. KU TE GRIJNE FAJDET, PARATE.

KU KAM FIS E KU KAM FARE. KU S'KA DRITA POR PISHTARE.

KU TE MBYT PLUHURI TALLASHI. KU KERCET E PRET KALLASHI. ....