sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.
10 Ky përdorues kontribuon duke përdorur Windows 10.
Ubuntu logo. Ky përdorues kontribuon duke përdorur Ubuntu.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 10 vjet, 3 muaj dhe 10 ditë.