Petrus Josephus Wilhelmus Debye ose Peter Debye lindi më 24 mars 1884 në Mastriht,Holandë dhe vdiq më 2 nëntor 1966 në Ithaca, New York. Ishte kimist dhe fizikan holandez.

Peter Debye


Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.