Raiffeisen Bank
Emri në gjuhën vendase
Raiffeisen Zentralbank Österreich AG
LlojiShoqëri Aksionere
IndustriaFinanca dhe Siguracine
GjiniaBankë
Themeluar në1927
ThemeluesiFriedrich Wilhelm Raiffeisen
Zyrat qendrore,
Zona e shërbimit
Europë
ShërbimetTregëti, Investime, Menaxhim Asetesh
1,2 miliardë (që prej 2011)
Numri i punëtorëve
55,400
SubsidiariesRaiffeisenbank Bulgaria
ZUNO Bank AG
Raiffeisen Albania
Raiffeisen Romania
Raiffeisenbank Beograd
Raiffeisenlandesbank
Tatra banka
Raiffeisen Kosovo
Faqja e internetitwww.rzb.at