Rakinica (Besianë)

fshat në Kosovë

Rakinicë është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Brezaj dhe Rreze.

Rakinicë
Rreze
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto