Rexhep Shala (Prizren, Vilajeti i Kosovës, 1882 - 1943) ka qenë ushtarak, nëpunës dhe ministër i Brendshëm i Shqipërisë gjatë periudhës 16 qershor, 192423 dhjetor, 1924.

Rexhep Shala
Ministër i Punëve të Brendshme
Në detyrë
16 qershor – 23 dhjetor, 1924
Paraprirë ngaAbdurrahman Dibra
Pasuar ngaAhmet Zogu
Të dhëna vetjake
U lind më1882
Prizreni, Perandoria Osmane
Vdiq më1943
NënshtetësiaShqiptar
Punësimiushtarak, nëpunës

Biografia

Redakto

Referimet

Redakto