39°35′N 20°24′E / 39.58°N 20.4°E / 39.58; 20.4

link={{{të çon}}}

Rrethi i Delvinës është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Vlorës. Rrethi i Delvinës ka 11,000 banorë (sipas regjistrimit të vitit 2004), një sipërfaqe prej 367 km² dhe kryeqendër Delvinën.

Ndarja administrative Redakto

Rrethi i Delvinës përfshin nën administrimin e tij një bashki dhe tre komuna që janë: