SANDOKAN
Arkivi i filmit
Origjinali Sandokan
Vendi i prodhimit Kosova
Viti i prodhimit 2005
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Mentor Musa
Skenari Mentor Musa
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë
Faton Kqiku
Edita Dula
Valina Muqolli
Avni Shkodra
Aktorët tjerë
Gentiana Brahushi

Sandokan është film kosovarë i metrazhit të shkurtër, punuar në vitin 2005. Skenari dhe regjiau bënë nga Mentor Musa. Aktrojnë: Faton Kqiku, Edita Dula, Valina Muqolli, Avni Shkodra, Gentiana Brahushi etj.

Përmbajtja Redakto

Premierat Redakto