Santamental është solo albumi i katërt i kitaristit Steve Lukather. Albumi është inçizuar veçanërisht për sezonën e Krishtlindjes, dhe përmban verzione të mbuluara të këngëve klasike të saj. Është interesante të ceket se albumi është inçizuar në qershor, në stinën e verës.

Santamental
Studio album by
Realizuar7 tetor 2003
Inçizuar17-24 qershor 2002
ZhanriJazz, rock
EtiketaBop City Records
ProducentSteve Lukather & Elliot Steiner
Steve Lukather chronology
"Luke"
(1997)
Santamental "Ever Changing Times"
(2008)

Këngët Redakto

  1. "Joy to the World" - 3:07
  2. "Greensleaves" - 6:58
  3. "Jingle Bells" - 2:19
  4. "Carol of the Bells" - 4:42
  5. "Broken Heart for Christmas" - 4:09
  6. "Angels We Have Heard on High" - 4:55
  7. "Winter Wonderland" - 4:05
  8. "Look Out for Angels" - 5:19
  9. "Silent Night" - 4:33
  10. "The Christmas Song" - 2:16

Anëtarët pjesëmarrës Redakto