Selami Pulaha (Korçë, 193825 prill 1991) ishte një ndër studiuesit më të rëndësishëm të historisë së Shqipërisë dhe asaj osmane, veçanërisht të periudhës së hershme të pushtimit turk në Shqipëri. Ai ishte drejtor i Institutit të Historisë në vitet 1989-1990.

ReferimeRedakto