Kontributet e përdoruesit për 79.106.108.54

Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

26 tetor 2018

29 prill 2018

28 prill 2018

25 mars 2018

24 mars 2018

10 mars 2018

21 shkurt 2018

30 janar 2018

24 janar 2018

9 janar 2018

4 janar 2018

12 nëntor 2017

28 tetor 2017

21 tetor 2017

2 tetor 2017

26 shtator 2017

25 gusht 2017

21 gusht 2017

20 gusht 2017

9 gusht 2017

27 qershor 2017

5 maj 2017

1 mars 2017

25 shkurt 2017

17 shkurt 2017

30 janar 2017

9 janar 2017

27 dhjetor 2016

8 nëntor 2016

4 nëntor 2016

17 maj 2016

12 prill 2016

13 dhjetor 2015

13 nëntor 2015

25 mars 2015

6 janar 2015

3 nëntor 2014

  • 17:153 nëntor 2014 17:15 ndrysh versione +370 R Dëshmorët e RilindjesMirënjohje edhe nderim pafund për të rënët! Përulemi përpara tyre për sakrificat edhe gjakun e derdhur, përulemi përpara tyre për gjithçka dhanë për Shqipërinë. Mirënjohje edhe falenderim për familet e dëshmorëve, për veteranët dhe p