Ndryshimi mes inspektimeve të "Kur po xhirohej një film"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
'''"Kur xhirohej një film"''' është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1981.
 
Përshkrimi: Filmi trajton një temë të rëndësishme sociale në lidhje me familjen. Një film i ri po xhirohet në një qytet të vogël. Aktorët janë një grup fëmijësh. Genti i vogël është nën stress sepse prindërit e tij, Liljana dhe Kujtimi, janë ndarë për shkak të qëndrimit mikroborgjez të Kujtimit kundrejt Liljanës.
 
== Të dhënat mbi filmin ==