Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Wikipedianët"

v
Ndryshimet e Uni u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Bardhylius.
v (→‎Përdoruesit që krijojnë bërthamën: Kjo nuk eshte lista e pergjithshme)
v (Ndryshimet e Uni u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Bardhylius.)
'''Vini Re!''' : ''N.q.s. do të punosh në Wikipedia '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore në anglisht për t'u lidhur me Shqiptarë të tjerë:[[:en:Category:Wikipedians in Albania|këtu]]. Po nëse jejeni anëtaranëtarë i ri dhe kërkonkërkoni nofkën tëndetuaj atëherë shiko [[Speciale:Listusers|këtu]] (ka shumë konto)''
{{Administrata}}<div style="clear:left"/>
'''Vini Re!''' : N.q.s. do të punosh në Wikipedia vazhdimisht, shëno veten edhe tek
Wikipedia kryesore në anglisht për t'u lidhur me Shqiptarë të tjerë:[[:en:Category:Wikipedians in Albania|këtu]]. Po nëse je anëtar i ri dhe kërkon nofkën tënde atëherë shiko [[Speciale:Listusers|këtu]]
 
==Përdoruesit që krijojnë bërthamën==
{{Administrata}}
* [[Përdoruesi:Dori|Dori]]
* [[Përdoruesi:Uni|Uni]]
* [[Përdoruesi:Dan|Dan]] nofka [[Përdoruesi:Dan|Hipi Zhdripi]]
* [[Përdoruesi:Arianit|Arianit]]
* [[Përdoruesi:Joni|Joni]]
* [[Përdoruesi:Pirus Minor|Pirus Minor]]
* [[Përdoruesi:Ngapolonia|Ngapolonia]]
* [[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ystem.OV@]]
* [[Përdoruesi:Bet_0|Bet_0]]
* [[Përdoruesi:ArianitReli|ArianitReli]]
* [[Përdoruesi:Aeternus|Aeternus]]
* [[Përdoruesi:Bardhylius|Bardhylius]]
* ...
 
<!-- më lartë -->
* !!! shënoni konton e juaj
 
==Të gjithë përdoruesit==
*[[Speciale:Listusers|Lista e përdoruesve]]
</div>
 
<!--Kategorizim dhe ndëruiki-->
[[Category:Wikipedia|Administrat]]
[[Category:Wikipedianët| ]]
 
 
<!-- Këto më poshtë janë për lidhjet me gjuhët e tjera -->
12.723

edits