Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Enver Hoxha"

Nuk eshte me kandidat
(→‎NGJALLU DHE NJI HER: wikipedia nuk eshte forum)
(Nuk eshte me kandidat)
{{APK}}
Kush ka mundesi ta ndryshoje fillimin e faqes se thote "Enver Hoxha ishte diktatori i Shqipërisë për 45 vjet, nga mbarimi i Luftës së Dytë Botërore deri në vdekje (1985)".
Ne fakt nga 45 ne 85 jane 40 vjet