Ndryshimi mes inspektimeve të "OLIM"

30 bytes removed ,  7 vjet më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
(Heqja e informacioneve të panevojshme dhe ato reklamuese)
v
Kompania “Olim” është anëtare e [[AM Group]], që aktualisht përfaqëson në Shqipëri, një nga kompanitë më të mëdha të industrisë së lehtë dhe ushqimore. “Olim” ka nisur aktivitetin e saj në Shtator 2000 dhe aktualisht ka një kapacitet rafinimi 120 ton vaj luledielli në ditë.
Fabrika përbëhet nga këto njësi:
• - *Sillosët e magazinimit të lëndës së parë (farës së lulediellit) me një kapacitet 10.000 ton. Sillosët janë prodhuar në Sh.B.A. nga G.S.I. – Grain System International;
• - *Reparti i Presimit dhe i Parapresimit, aktualisht me një kapacitet 120 ton/ditë, por që parashikohet të rritet në 240 ton / ditë;
• - *Reparti e ekstraksionit, me një kapacitet 100 ton/ditë;
• - *Reparti i rafinimit fizik dhe kimik të vajit grexho, me një kapacitet 120 ton/ditë.
• - *Dy makina NISSEi ASB (prodhim japonez) që prodhojnë shishet PET 1 litër, me një kapacitet të dyja së bashku deri 6000 shishe/orë.
• - *Linja e mbushjes dhe e paketimit AVE – Venetia (prodhuar në Itali) me një kapacitet 5000 shishe 1 litër/orë.
 
Shpërndarja e vajit “OLIM” realizohet nëpërmjet një rrjeti distributorësh në qytetet kryesore të Shqipërisë.