Wikipedia:Babel
Flag-map of Greater Albania.svg
Ky përdorues e konsideron veten patriot dhe beson në krijimin e shtetit të bashkuar shqiptar, Shqipërisë etnike, si e drejtë e pamohueshme e çdo kombi për vetëvendosje.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Emblema e Tiranës Ky përdorues vjen nga Tirana
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
SQKy përdorues flet një miks midis gegnishtes dhe toskërishtes.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
it-2 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello intermedio.
UPT logo.svg Ky përdorues studion në Universitetin Politeknik të Tiranës.
Chromium 11 Logo.svg Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Google Chrome.
DATA DHE ORA
E hënë
shtator
8:47 am
                   Kontributet e mia

Faqja e punës
Përdoruesit e Bllokuar