Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Puntori"

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on [[MediaWiki talk:Licenses]] and the village pump. Thanks, [[m:User:Nemo_bis|Nemo]] 18 Shtator 2014 21:22 (CEST)
<!-- Message sent by User:Nemo bis@metawiki using the list at http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User_talk:Nemo_bis/Unused_local_uploads&oldid=9923284 -->
 
== Statusi juaj i administratorit ==
 
Përshëndetje. Unë jam një [[:m:stewards|kujdestar]]. Një [[:m:Admin activity review|politikë]] e re në lidhje me heqjen e të "drejtave të avancuara" (administrator, burokrat, etj) u përshtat nga [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|konsensusi i komunitetit]] kohët e fundit. Sipas kësaj politike, kujdestarët po rishikojnë aktivitetin e administratorëve në wikit me një politikë inaktiviteti.
 
Ju e arrini kriterin e inaktivitetit (pa redaktime ose hyrje për 2 vjet) në sqwiktionary, ku ju jeni burokrat dhe administrator. Meqënëse sqwiktionary nuk një rishikes të sajin të të drejtave të administratorëve, aplikohet ai global.
 
Nëse ju dëshironi të rimerrni të drejtat tuaja, ju duhet të njoftoni komunitetin tuaj që kujdestarët ju dërguan këtë informacion për inaktivitetin tuaj dhe ta diskutoni çështjen. Në përfundimin e diskutimit, nëse komuniteti do që ju të mbani të drejtat tuaja, ju lutemi kontaktoni me kujdestarët tek [[:m:Stewards' noticeboard]], dhe lidhni diskutimin e komunitetit lokal, ku ata shprehin dëshirën që ju të mbani të drejtat, dhe të tregojnë një kërkesë mbajtjen e të drejtave në vazhdim.
 
Ne kujdestarët do ti vlerësojmë përgjigjjet. Nëse nuk ka përgjigjje fare brenda një muaji, ne do të vazhdojmë me heqjen e të drejtave tuaja. Në rast dyshimi, ne do të vlerësojmë përgjigjjet dhe do ta referojmë vendimin komunitetit lokal për komente dhe rivlerësime. Nëse keni pyetje, ju lutemi na kontaktoni tek [[:m:Stewards' noticeboard]].
 
Të fala, '''[[User:Rschen7754|Rs]][[User talk:Rschen7754|chen]][[Special:Contributions/Rschen7754|7754]]''' 14 Tetor 2014 05:44 (CEST)