Dallime mes rishikimeve të "Zylyftar Ramizi"

Faqe e re: '''Zylyftar Ramizi''' ish zv.ministër i Brendshëm dhe drejtor i Sigurimit të Shtetit Shqiptar deri në vitin 1991.
(Faqe e re: '''Zylyftar Ramizi''' ish zv.ministër i Brendshëm dhe drejtor i Sigurimit të Shtetit Shqiptar deri në vitin 1991.)
(Pa ndryshime)