Ndryshimi mes inspektimeve të "Konisbalta"

9 bytes added ,  4 vjet më parë
v
v
Është nje fshat kodrinorofushor I cili ndodhet ose kufizon me uren vajgurore , pashalli, vokopol, skrevan , mbistrovic,
 
<!-- == Demografia ==
-->
 
== Ekonomia ==
== Ekonomia == neNe pergjithesi esht e mbeshtetur ne bujqesi blektori dhe emigracion .Ky fshat ka në bazë të ekonomisë së vet atë agrare ,kurse ekonomia prodhuese dhe ajo e shërbimeve është e pakët ose thuajse nuk egziston fare. Nëse flasim për të parën, ajo agrare është e zhvilluar kryesisht në atë frutore dhe në ullishtari ku dallohet prodhimi i madh që ka.
 
== Historia ==