Ndryshimi mes inspektimeve të "Sokol Sadushi"

(→‎Botime dhe Monografi: rregullime të tekstit duke përdorur AWB)
*“Në kërkim të modelit të gjyqtarit”''.'' Revista shkencore “Jeta Juridike”, botim i Shkollës së Magjistraturës, Tiranë 2016.
 
== Burim i të [[dhënave]] ==
{{reflist}}