Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

v
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
 
== Veprat ==
* '''Ku i la lisat era''' [[Rilindja]], [[Prishtina|Prishtinë]], libër ky i dorëzuar që në vitin [[1981]], redaktuar nga poeti i mirënjohur [[Ali Podrimja]].
* '''Besoj në një diell''', [[Fjala]] [[1992]] [[Prishtina|Prishtinë]].
* '''Variacione për lirinë''', [[Rilindja]], [[1997]], [[Prishtina|Prishtinë]].
* “Stina e meseleve”,tregime pop. , Shtëpia Botuese “Beqir Musliu” Gjilan, 2014.
* “Grafite nënlëkurore”, poezi, Shtëpia Botuese “ Beqir Musliu”, 2015.
* ''NDEZJE YJESH NË ZEMËR” (poezi të zgjedhura të''
* I prezantuar, mes tjerash:
* Në vëllimin me tregime nga Kosova, “Djepi i lashtë”''dashurisë), Shtëpia Botuese “Naim“Beqir Frashëri”Musliu”, Tiranë2015, 1982Gjilan.
* PA NJË VDEKJE MBES”, (poezi), Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, 2016, Gjilan.
* Në “Antologji e poezisë moderne shqipe”, përzgjedhur nga Ferdinan Laholli, Gjermani, 2003.
* STINA E MESELEVE – II, (rrëfime të shkurtra popullore), QRTK, 2016, Gjilan.
* Në antologjinë poetike për Kosovën, “Një gur i çarë”, nga Ali Podrimja, 2005.
* MËKATI Që (S)E BËMË, (tregime të zgjedhura), Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, 2016, Gjilan.''
* Në Antologji e poetike TEMPLUL CUVANTULUI / Tempulli i Fjalës, Bukuresht 2009.
* ''HIRI I PRITJEVE TË DJEGURA, (tregime), Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, 2016, Gjilan.
* Në Antologjinë poetike, “Muza e mëmëdheut”, nga prof dr. Agim Vinca, Shtëpa Botuese EUGEN (Tiranë) dhe ARTINI (Prishtinë, 2012.
* PËR DASHURI KURRË S’ËSHTË VONË”, (poezi), Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, 2017, Gjilan.''
=='''I prezantuar:'''==
* ''Në vëllimin me tregime nga Kosova, “Djepi i lashtë” , Shtëpia Botuese “Naim Frashëri”, 1982, Tiranë.''
* ''Në “Antologji e poezisë moderne shqipe”, përzgjedhur nga FerdinanFerdinand Laholli, Gjermani2003, 2003Gjermani.''
* ''Në antologjinë poetike për Kosovën, “Një gur i çarë”, nga Ali Podrimja, 2005, Prishtinë.''
* ''Antologji eAntologjinë poetike TEMPLUL CUVANTULUI / Tempulli i Fjalës, Bukuresht 2009, Bukuresht.''
* ''Në Antologjinë poetike, “Muza e mëmëdheut”, nga prof dr. Agim Vinca, ShtëpaShtëpia Botuese EUGEN (Tiranë) dhe ARTINI (Prishtinë2012, 2012Prishtinë).''
 
== Funksionet publike ==