Ndryshimi mes inspektimeve të "Lidhja e Prizrenit"

v
Mbrojtur "Lidhja e Prizrenit" ([Redaktimi=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar))
v (Babalja po mundohet te sistemoje me durim nje artikull shume te veshtire ku ka pasur copy paste dhe shkelje te drejtave te autorit. IP-ja po e saboton kete pune. Edhe nje veprim i tille dhe do e bllokoj ate IP)
Etiketa: Undo
v (Mbrojtur "Lidhja e Prizrenit" ([Redaktimi=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar)))