Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Tëfcí/Arkivi"

ska përmbledhje të redaktimeve
v
 
:Ka skaduar afati i votimit persa i perket ndryshimit tjeter tek wikipedia, e Lire apo e lire.Ndaj mendoj duhet mbyllur --[[Përdoruesi:Arensi|Arensi]] 16 nëntor 2011 21:27 (CET)
 
::Përdoruesit Irvi HykaIH dhe Flokarti kane votuar pas afatit prej 15 diteve. Votat e tyre nuk numerohen. -- [[Përdoruesi:Tfts|'''Tfts''']] · ([[Përdoruesi diskutim:Tfts|Diskutim]]) 17 nëntor 2011 16:13 (CET)
 
:::Votimi nuk mbyllet as pas 15 ditëve nëse votat janë pothuajse të barabarta. 15 ditëshi është '''rregull e pashkruar''' dhe e caktuar për të përshpejtuar rastet ku votimi është i qartë (p.sh. 7 me 2). Ti nuk ke faj, metëvërtetë këto rregulla nuk janë të definuara mirë në Wikipedian shqipe. Mirëpo votimi duhet të mbetet i hapur së paku edhe 10 ditë të tjera. --'''[[User:Aeternus|Λeternus]]''' 17 nëntor 2011 16:43 (CET)
Përshëndetje Tëfcí! Ju përgëzoj për punën që bëni për Wikipedian Shqip. Ju keni ndikuar mjafteshëm në rritjen e numrit të zërave (artikujve) dhe për këtë dua t'ju përgëzoj. Kisha vetëm diçka në zërat që keni krijuar apo vazhdoni të krijoni për kantonet zvicerane, kontet amerikane apo organizmat e tjerë rajonal të shumë vendeve Ju nuk krijoni një lidhje edhe me wiki të gjuhëve të tjera dhe me aq sa di robotët nuk arrin ta bëjë këtë gjë pa pasur një "urë lidhës". Doja ta dija nëse mund të gjehet një mënyrë se si mund ta realzonim këtë? Edhe një herë përgëzimet e mia. Miqësisht [[Përdoruesi:IH|IH]] 26 dhjetor 2011 00:34 (CET)
 
:Faleminderit IrviI. Këtë çështjen me lidhjet-ndër-uiki nuk e kam parashikuar. Një mënyrë për t'a zgjedhur problemin është t'i kontaktojm botët dhe t'i pyesim për shtimin e lidhjeve. Unë do përpiqem të pyes disa bote gjermane apo franceze. --&nbsp;[[Përdoruesi:Tfts|'''Tëfcí''']] <sup>&#91;[[Përdoruesi diskutim:Tëfcí|kontaktohu]]&#93;</sup> 26 dhjetor 2011 15:52 (CET)
Urimet e mia personale per punën gjigande!--[[Përdoruesi:Sankt Georg|Sankt Georg]] 27 dhjetor 2011 23:08 (CET)