Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:1l2l3k"

v
(→‎Skeda:Statuja.jpg: seksion i ri)
 
:Une jam administrator ne sqwiki. Per mua subjekti nuk ka shquarsi, pasi nuk ka asnje burim te pavarur qe te vertetoje shquarsi, pra po e coj per grisje e diskutim te komunitetit ne [[WP:VPG]]. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 20 gusht 2018 20:58 (CEST)
 
== Skeda:Statuja.jpg ==
 
Përshëndetje! Së pari ju falënderoj për këshillën që më dhatë.
Çështja "Poradeci": Me miratimin e [ligjit nr.35/2016|http://www.qbz.gov.al/botime/fletore_zyrtare/2016/PDF-2016/64-2016.pdf] në Republikën e Shqipërisë e drejta e autorit njihet deri në 70 vjet pas vdekjes së tij. Riprodhimi në çfarë do forme i veprës së artit, në këtë rast fotografimi i bustit dhe publikimi i tij, duhet të miratohet paraprakisht nga autori ose trashëgimtarët e tij brenda periudhës ku ky ligj i jep tagër për të mbajtur këto të drejta mbi veprën e artit. Andaj, mendoj se [[Skeda:Statuja.jpg|skeda]] me autor Z. [[Muntaz Dhrami]] duhet të griset dhe ky model të ndiqet edhe për raste të tjera në respekt të ligjit. Shëndet! --[[Përdoruesi:The199206|The199206]] ([[Përdoruesi diskutim:The199206|diskutimet]]) 21 gusht 2018 14:48 (CEST)