Ndryshimi mes inspektimeve të "Turizmi në Elbasan"

v
U kthyen ndryshimet e 92.60.26.23 (diskutimet) në versionin e fundit nga Udha.
v (U kthyen ndryshimet e 92.60.26.23 (diskutimet) në versionin e fundit nga Udha.)
Etiketa: Rollback
 
ka ekzistuar deri para vitit 1990, që shërbente për shumë kalimtarë nga rrethe të tjera si Korça, Erseka, apo edhe nga Tirana, të cilët ndalonin pikërisht këtu për të pirë ujë tek çezma e rrapit. Por mbasi u shpall monument kulture mbas viteve [[1990]] çezma u prish, por edhe pa të bukuria e rrapit vazhdon të jetë tepër fisnike dhe madhështore. Shumë të rinj e të reja lenë takimin pikërisht pranë rrapit, për të shkuar më pas në parkun “Rinia”, i cili ndodhet përballë tij. Ky rrap me emrin
Vojvodë, pret çdo ditë me qindra qytetarë, të cilët kohët e
fundit edhe kujdesen për të.
 
=== Kështjella Skampis ===