Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Olsi"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
 
:{{ping|Lovefrombutch}} Nje artikull ose eshte i shquar ose nuk eshte dhe kete nuk e percakton permbajtja e artikullit, por kryesisht burimet e pavarura qe ekzistojne per ate artikull. Me pak fjale, nese arrini te sillni burime te besueshme te paleve te treta per artikullin ne fjale, atehere artikulli mund te mos griset. Per me shume, ju lutem lexoni [[Wikipedia:Shquarësia]]. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 16 mars 2020 02:41 (CET)
::Olsi, faleminderit per pergjigjen e shpejte. Te perfshire ne referime jane 4 artikuj gazetash ne lidhje me kompanine ne fjale - The Albanian (Gazeta me e madhe shqiptare ne Britani), gazetat shqiptare Sot, Telegraf, si dhe portali Urban Lajme. Gjithashtu te perfshire ne referime jane gjithashtu Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare britanike i cili eshte nje Direktori Shteterore (si dhe disa referime te tjera shtese). Ne kategorine e 'Kompani' ku jane rreth 50 listime, shoh qe pjesa me e madhe e listimeve nuk kane asnje referim, pervec nje pjese te vogel qe kane shume pak. Ju lutem te beni nje krahasim me faqet e kompanive te tjera te listuara ne sq wikipedia, sepse me cfare shoh faqja Cashbook Finance ka referimet me te sakta deri tani. Faleminderit! {{Unsigned|Lovefrombutch}}
 
:::Te gjitha keto burime, kane te njejtin artikull mbi kete kompani, gje e cila sugjeron se eshte thjesht nje reklame ne keto faqe. (Gazeta Telegraf ne fakt nuk ka fare artikull, linku qe keni sjelle ju nuk funksionon). Gjithsesi, ky eshte vetem mendimi im, nuk do te thote qe do te griset, nese perdoruesit e tjere mendojne qe artikulli juaj i ploteson kriteret, atehere ai nuk griset, prandaj mire eshte qe argumentet kunder grisjes t'i paraqisni ne [[WP:VPG]]. Sa i perket artikujve te tjere, nuk i kam pare, por fakti qe nje artikull mund te mos i plotesoje kriteret e Wikipedias, nuk do te thote qe mund te krijojme dhe artikuj te tjere qe nuk i plotesojne kriteret. Nese keni ankesa per artikujt e tjere, jeni te lire t'i kandidoni per grisje. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 16 mars 2020 03:01 (CET)
== Cashbook Finance ==
 
Olsi, faleminderit per pergjigjen e shpejte. Te perfshire ne referime jane 4 artikuj gazetash ne lidhje me kompanine ne fjale - The Albanian (Gazeta me e madhe shqiptare ne Britani), gazetat shqiptare Sot, Telegraf, si dhe portali Urban Lajme. Gjithashtu te perfshire ne referime jane gjithashtu Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare britanike i cili eshte nje Direktori Shteterore (si dhe disa referime te tjera shtese). Ne kategorine e 'Kompani' ku jane rreth 50 listime, shoh qe pjesa me e madhe e listimeve nuk kane asnje referim, pervec nje pjese te vogel qe kane shume pak. Ju lutem te beni nje krahasim me faqet e kompanive te tjera te listuara ne sq wikipedia, sepse me cfare shoh faqja Cashbook Finance ka referimet me te sakta deri tani. Faleminderit! {{Unsigned|Lovefrombutch}}
:Te gjitha keto burime, kane te njejtin artikull mbi kete kompani, gje e cila sugjeron se eshte thjesht nje reklame ne keto faqe. (Gazeta Telegraf ne fakt nuk ka fare artikull, linku qe keni sjelle ju nuk funksionon). Gjithsesi, ky eshte vetem mendimi im, nuk do te thote qe do te griset, nese perdoruesit e tjere mendojne qe artikulli juaj i ploteson kriteret, atehere ai nuk griset, prandaj mire eshte qe argumentet kunder grisjes t'i paraqisni ne [[WP:VPG]]. Sa i perket artikujve te tjere, nuk i kam pare, por fakti qe nje artikull mund te mos i plotesoje kriteret e Wikipedias, nuk do te thote qe mund te krijojme dhe artikuj te tjere qe nuk i plotesojne kriteret. Nese keni ankesa per artikujt e tjere, jeni te lire t'i kandidoni per grisje. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 16 mars 2020 03:01 (CET)