Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Koka11"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
 
Can you translate the plot summary I wrote at [[Diskutim:Dhelpra dhe Qeni]] into Albanian? I wanted it on the article about this film, and also: the title is possibly needing to be renamed. Again, see the discussion at the page linked. There are other facts missing from the article as well. [[Speciale:Kontributet/2600:1700:53F0:AD70:411B:148E:3D21:32C2|2600:1700:53F0:AD70:411B:148E:3D21:32C2]] 24 qershor 2020 02:05 (CEST)
 
--Koka 6 gusht 2020 23:08 (CEST) Pershendetje
 
regaktimi dhe kontrolluesit
|| mMunGgese menagjimi i artikujve dhe permbbajtjet ?
Koka 6 gusht 2020 23:08 (CEST)