Ndryshimi mes inspektimeve të "Mbledhja e 81 Partive në Moskë, 1960 (pikturë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[Skeda:Mbledhja e 81 Partive në Moskë, 1960.jpg|thumb|500px]]
Vepra "[[Mbledhja e 81 Partive në Moskë, 1960]]" (265 x 210 cm) ishte një porosi e Komitetit Qëndror të Partisë në shtatorin e vitit 1973, me rastin e tridhjetë vjetorit të çlirimit të Shqipërisë dhe njëkohësisht të përurimit të godinës së re të Galerisë Kombëtare të Arteve, në ambientet ku ndodhet aktualisht. Vepra e përfunduar prej [[Guri Madhi|Guri Madhit]] u paraqit në ekspozitën e nëntorit të vitit 1974.
 
 
Anonymous user