Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Marbott (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Robot, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 25 mars 2016 19:47 Marbott diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga robot dhe Kontrollues në robot, Kontrollues dhe autochecked user
  • 17 mars 2016 22:11 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Marbott nga robot në robot dhe Kontrollues
  • 26 shkurt 2016 15:22 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Marbott nga (asgjë) në robot (U miratua https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bot%C3%ABt/K%C3%ABrkes%C3%AB_p%C3%ABr_miratim/Marbott#Votimi)