Hape menynë kryesore

Tekstet e gatshme në Wikipedia janë shabllone, të cilat mund të përdoren nga gjithkush për përshpejtimin e punës. Tekstet e gatshme të mëposhtme mund të kopjohen dhe të futen (copy & paste) në ndonjë artikull tjetër.
Në pamundësi për të renditur të gjitha tekstet e gatshme të krijuara deri më sot këtu janë dhënë vetëm disa shembuj, me qëllim që përdoruesi i ri të njihet fillimisht me mënyrën e përdorimit të tyre.

Përmbajtja

Disa tekste të gatshmeRedakto

BASHKIMI U BE KAMPION NE SEZONIN 2017/2018.

Faqe me përmbajtje të dobët (faqe cung)Redakto

  1. {{Cung}}
  2. ''Ky artikull është një faqe [[Wikipedia:Artikulli cung perfekt|cung]]. Mund të ndihmosh Wikipedian duke e [[Wikipedia:Gjej ose rregullo një cung|përmirësuar]].''

Përcjellje (Ridrejtim)Redakto

  1. #RIDREJTO [[Artikulli]]
  2. #REDIRECT [[Artikulli]]

Shiko dheRedakto

==Shiko dhe==
*[[Nje artikull nga Wikipedia]]

Lidhje të jashtmeRedakto

==Lidhje të jashtme==
*[http://adresa e internetit.com Titulli i lidhjes së jashtme]

ReferencaRedakto

==Referenca==
{{Reflist|30em}}

Faqe të tjera ndihmëseRedakto

Për përpunimin e teksteve shiko edhe:

Për stampa tabelash (shabllone) shiko edhe: