Informacion Redakto

Kjo faqe është krijuar për të pasur një përmbledhje të shabllonave të tabelave, të cilat mund të ndërthuren shumë shpejt në faqe të vecanta. Sigurisht që këto lloj shabllonesh të gatshme janë shumë praktike, ato janë gjithashtu një ndihmë e madhe për redaktuesit, të cilët kanë krijuar tashmë një përvojë me përdorimin e tyre.

Për shabllone tekstesh shikoni Tekste gati ose Përpunim tekstesh.

Stampa të pa seleksionuara Redakto

Gjuha Redakto

redaktoni {{Infobox language}}

Shabllone tabelash
Familje gjuhësore
Default
  • Shabllone tabelash
Kodet gjuhësore
ISO 639-3


Bashkimi Europian Redakto

redaktoni {{BE}}


Commons Redakto

redaktoni {{Commonskat|Variabla}}

Variabla = Emri i kategorisë me të cilën lidhet

  Commons: Shabllone tabelash – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale


redaktoni {{Commonskat|Variabla}}

Variabla = Emri i kategorisë me të cilën lidhet

  Commons:  – Album me fotografi dhe/apo video dhe material multimediale