Fillimi Udhëzimet Propozime Kalendari Burimet facebook
sq.wikipedia.org
twitter
sqwikipedia
instagram
sqwikipedia


Përditësime DitoreRedakto

Fotografia e Ditës në Wikimedia Common:

Fotografi me licensën Public DomainRedakto

Fotografi të licensës Publik domain në Commons

Blogu i WikiMedia-sRedakto

Blogu i wikimedias publikon pothuajse çdo ditë atikuj të ndryshëm që shpesh shkruhen nga përdorues, dhe që kontrollohen nga një grup që menaxhon atë. Ndërsa një herë në muaj publikon edhe buletinin mujor me një përmbledhje të përgjithshme për aktivitetet më të rëndësishme në të gjithë komunitetin e WikiMedia-s. Të gjitha publikimet janë në anglisht.