Fillimi Udhëzimet Propozime Kalendari Burimet facebook
sq.wikipedia.org
twitter
sqwikipedia
instagram
sqwikipedia

Për të propozuar një publikim, ju duhet së pari të shënoni një titull dhe pastaj - krijoni propozim të ri. Titulli duhet të përcaktojë llojin e publikimit. Titulli nuk do të publikohet, por është për kategorizim të propozimeve.

Shembuj: "Foto-Piktura e Mona Lisa", "Foto-Ismail Kadare", "Ngjarje të datës 21 nëntor", "Lorik Cana", "Formula 1", "Thenie e Albert Einstein", "Shkencë-Zbulim i ri", etj.

Propozimet aktualeRedakto