Zambakët e Bardhë

Zambakët e Bardhë është film shqiptar i vitit 1983 me regji nga Ilir Bega dhe skenar nga Vangjush Ziko. Filmi për herë të parë u transmetua më 8 tetor të vitit 1983 (Shqipëri - TVSH) .

Aktorët dhe rolet Redakto