Çeta

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit
(Përcjellë nga Çetë)

Çeta është një fshat në Rrethin e BeratitShqipëri.

Çeta

Gjeografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Historia

Redakto

Shih dhe këtë

Redakto