11 gushti është dita e 223-të e kalendarit gregorian (dita e 224-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 142 ditë.

Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Ditët historike
Korriku · Gushti · Shtatori
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


NgjarjeRedakto

 
Model i tempullit të Herodit
 
Eklipsa solare shikuar nga Franca.

LindjeRedakto

VdekjeRedakto

Festa dhe përvjetoreRedakto