Albrecht Behmel
U lind më6 mars 1971
Stuttgart, Gjermani
Emri i letraveAlbrecht
Kombësiagjermanisht
Gjinitë letrareTregime, Prozë, Romene, Science fiction

BiografiaRedakto

Albrecht Behmel ka studiuar Histori, Filozofi dhe Politike ne Heidelberg dhe Berlin. Ai jeton ne Berlin. Ka shkruar Romane, Skenare dhe Libra Specialiteti. Ne vitin 2003 per Radiodramen e tij mbi poetin irlandez Flann O’Brien ka fituar cmimin e Akademise Gjermane te Arteve Figurative. Librat e tij trajtojne temat Berlin, Qyteterim, Dialekt, Veshtiresite e komunikimit njerezor, Internet, B-movies(filma) dhe Kuaj.

Bibliografia e preçosRedakto

InternetRedakto